Kronor

Kronor

Karadağ’ın en prestijli taahhüt firmalarından Kronor ile 2014 yılında start verilen Jara & Babino Polje SHPP projesi 2015 yılı sonunda başarıyla tamamlandı. CTP boru sevkiyatının yanı sıra projenin başından sonuna kadar da kesintisiz teknik destek sağlayan SUBOR, Balkanlardaki Hidroelektrik Santrali projelerinin güvenilir partneri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

SUBOR’un oldukça geniş üretim yelpazesi sayesinde; 500-900 mm çap aralığında, 6-32 atü basınçlarında, 5.000-10.000 N/m2 rijitlikte boru ve fittingler için en optimize çözümler uygulandı. Toplamda 4km’nin üzerinde CTP boru sevkiyatının gerçekleştiği proje, Karadağ SHPP pazarındaki en büyük projeler arasında yerini aldı.

SUBOR, Sırbistan’daki SHPP projeleri için CTP boru teminine hız kesmeden devam ediyor. Uzun süredir takip edilen Zlatibor “Beli Kamen” SHPP projesi için sektörün önde gelen şirketlerinden “Jedinstvo” ile anlaşan SUBOR, Sırbistan pazarının tartışmasız lideri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Temmuz ayında Belgrad’da düzenlenen toplantı sonrası varılan anlaşma neticesinde, DN500 – DN1500 arası çaplarda boru sevkiyatına başlandı. SUBOR’un kalite ve tecrübesiyle sorunsuz devam eden montajın, 2016 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.